Manon Verspaandonk


Dit ben ik:
(Kinder-) Voedingscoach,
Master OER-sterkcoach,
EMB-therapeut,
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut i.o. 

Van oorsprong verloskundige en zwangerschapsechoscopiste, woonachtig in Hilvarenbeek in Noord-Brabant, vrouw (nou ja, ik wacht al jaren op een aanzoek) van Bram en niet op de laatste plaats moeder van Boet (2016), Fos (2018) en Lex (2022).

Wat kan ik bieden?
In combinatie met mijn medische achtergrond als verloskundige en zwangerschapsechoscopiste kan ik de full package aanbieden als het gaat om de juiste voedings- en supplementadviezen. Niet alleen bij een kinderwens en daarmee een goede start van de zwangerschap en het (ongeboren) kind, maar ook voor kids die zoekende zijn in hun gedrag of concentratie, kinderen met buikklachten, allergieën, problemen met ontlasting, overgewicht, of 'slechte' eters kan ik begeleiding op maat bieden in een persoonlijk uitgewerkt plan.
Na de master OERsterk-opleiding van gezondheidsgoeroe Richard de Leth en diverse cursussen, webinars en e-learnings ben ik me breder gaan specialiseren en behoort het begeleiden van volwassenen met diverse klachten ook tot mijn huidige aanbod.

Ik heb een fantastisch vak en ben nog lang niet klaar met leren over de orthomoleculaire fysieke en mentale gezondheid. Om mensen nog beter te kunnen voorzien van waardevolle tips en tricks ben ik op dit moment bezig met de opleiding tot Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut, een mooie aanvulling op mijn vak als waarbij het zelfgenezend vermogen van de mens om ziektebeelden te voorkomen of te herstellen centraal staat. Hierdoor kan ik cliënten dan niet alleen op orthomoleculair gebied begeleiden zoals ik nu reeds doe, maar ook op (nog belangrijker) epigenetisch niveau (de omgeving van de genen, ons erfelijk materiaal).

Gevolgde orthomoleculaire opleidingen
Kindervoedingscoach - Better Health Academy, Amber Albarda
Orthomoleculair Specialist Kinderen - SOHF
EMB-therapeut - SOHF
Master Oersterk Coach level 1,2 en 3 - Oersterk Academy, Richard de Leth
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut i.o. - SOHF

Vers
De naam van mijn praktijk heeft verder weinig uitleg nodig: ik werk het liefste met VERSe, onbewerkte en pure producten.
Met een grapje verwijzend naar mijn achternaam. Want grapjes zijn belangrijk in het leven.

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen?
Mail of app me of vul het contactformulier in, uiteraard geheel vrijblijvend.


Meer weten over orthomoleculaire geneeskunde? Bekijk dan onderstaand filmpje.