Hoe kan ik jou helpen?


Voor coaching start ik altijd met een gratis telefonisch kennismakingsgesprek, waarna we samen kunnen kijken welke begeleiding het beste bij je past. Hieronder vind je alle informatie met betrekking tot de EMB-test, het leefstijlplan en het Master in Health - Traject.
Andere consulten en trajecten zijn mogelijk in overleg.

Meten = weten
Daarom werk ik, naast de EMB-test, met andere laboratoriumtechnieken zoals bloed-, speeksel-, DNA-, darm- en urineonderzoek en het meten van je bloeddruk om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en je van de beste adviezen te kunnen voorzien.
Let op: ik werk nooit met losse laboratoriumtesten, maar zet deze pas in tijdens het Master in Health - Traject of na een EMB-test (met eventueel het leefstijlplan).


Ik werk vanuit mijn woonplaats Hilvarenbeek, maar coaching is ook mogelijk in omliggende dorpen en steden in Noord-Brabant, zoals Diessen, Esbeek, Haghorst, Biest-Houtakker, Baarschot, Tilburg, Udenhout, Berkel-Enschot, Haaren, Helvoirt, Goirle, Oirschot, Spoordonk, Oost-, West- en Middelbeers, Bladel, Reusel, Hooge Mierde, Lage Mierde, Netersel, Hapert, Hoogeloon, Vessem, Wintelré, Veldhoven, Best, Boxtel, Oisterwijk, Moergestel, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Waalwijk, Dongen, Rijen, Alphen, Gilze, Baarle-Nassau, Chaam etc.

Coaching is natuurlijk ook mogelijk buiten deze plaatsen en er is ook de optie om te kiezen voor consulten online of in overleg bij je thuis.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen als orthomoleculair voedingstherapeut binnen een organisatie of bedrijf, zoals het geven van trainingen of workshops? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Mijn diensten zijn vrijgesteld van BTW.Supplementen


Als orthomoleculair voedingstherapeut werk ik uitsluitend met goede producten die na professioneel advies veilig gebruikt kunnen worden, waaronder de supplementen van Energetica Natura, Natural Care Company, Bonusan en Vitakruid en de vis-en algenolie van Arctic Blue en Eqology. Eerlijke producten, met de actieve vormen van de vitamines en mineralen die ons lichaam nodig heeft en zonder extra onnodige toevoegingen.

Uiteraard kan ik indien nodig (na bijvoorbeeld een EMB-test of het Master in Health - Traject) suppletie adviseren en met flinke korting voor je bestellen. 

Let op! Belangrijk is om niet zelf te gaan experimenteren met vitamine- en mineralensupplementen. Voor advies kun je het beste even contact met me opnemen.

Vanaf € 200,- betaal je geen verzendkosten.

Wil je liever rechtstreeks via de website van Vitakruid bestellen? Dat kan natuurlijk ook!
Gebruik dan de code VERSFOODCOACHING voor 10% korting.