Blij met mij?


Reactie plaatsen

Reacties

Nicky Faasen
10 dagen geleden

Ik ken Manon als een zeer vriendelijke dame die de tijd voor je neemt om te luisteren naar je hulpvraag. Ze denkt met je mee en past haar aanpak aan op je behoefte. Ik wilde bijvoorbeeld graag een EMB-test om als een soort "APK voor mijn lijf" de status op te nemen. Vervolgens heeft ze een heel plan uitgewerkt, waarbij je zelf de keuze hebt om het wel/niet te doen. Die vrijheid is fijn, omdat het vaak toch een (flinke) investering is. Ik heb ervoor gekozen om ermee aan de slag te gaan en zit nu middenin het traject. Over pakweg een halfjaar ben ik heel benieuwd hoe het er dan voor staat.

Manon staat altijd voor me klaar als ik een vraag heb. Via Whatsapp geeft ze snel haar reactie. Dat is heel fijn, want ik heb wel ervaren dat je tijdens het een-op-een gesprek niet alle vragen zomaar kunt bedenken. Die komen vaak later op en dan is (snelle) hulp op afstand heel wenselijk! Kortom: Manon is een echte aanrader :-)

Marieke
een maand geleden

Manon neemt alle tijd voor je en heeft echt een passie voor haar werk. Met veel enthousiasme, kennis en kwaliteit heeft ze me goed kunnen helpen. Ze heeft tips en tools op elk vlak dat ter sprake komt. Via Whatsapp kon ik haar ten alle tijden bereiken voor vragen.

Pien Schijvens
2 maanden geleden

Hele fijne ervaring en super begeleiding door Manon, zeer aan te raden!

Jet
3 maanden geleden

Afgelopen maand heb ik bij Manon een EMB-test afgenomen. Na de uitslag hebben we een afspraak gemaakt, Manon had alles uitgezocht en goed uitgelegd. Sinds een paar weken slik ik de supplementen die ik bij Manon besteld heb en merk dat het steeds beter gaat. Wat heel fijn is dat je via de app ook vragen kunt stellen en dat deze snel beantwoord worden. Positieve ervaring en zeker een aanrader!

Kimberly de Beer
4 maanden geleden

Ik heb onlangs een EMB-test afgenomen bij Manon. De verdiepende informatie en persoonlijke toelichting van Manon op het uitgebreide rapport hielpen me om ‘de puzzel te leggen’. Ook heb ik bij haar supplementen besteld die zij mij heeft geadviseerd met nog wat boeken over glutenvrij diëten. Manon is ook nog heel erg betrokken en vraagt regelmatig hoe het met me gaat.
Dus als je op zoek bent naar iemand met vakkundige expertise, met persoonlijke aandacht voor jou en die vanuit een meer holistische benadering naar jouw gezondheid kijkt, is Vers Foodcoaching zeker een aanrader!

Suzan Timmermans
7 maanden geleden

Manon heeft mij super fijn geholpen. Klachten waar ik al jaren mee rond loop en niet wist waar ze vandaan komen wist Manon te onderzoeken en een plan te schrijven wat mij heeft geholpen. Hierdoor voel ik me lichamelijk veel fitter, geen op geblazen buik of misselijk meer na het eten, afgevallen en een leefstijl waar ik mezelf prettig bij voel. Manon zat tijdens mijn traject in Zuid Afrika maar dut is geen hinder geweest.