Blij met mij?


Reactie plaatsen

Reacties

Jet
18 dagen geleden

Afgelopen maand heb ik bij Manon een EMB-test afgenomen. Na de uitslag hebben we een afspraak gemaakt, Manon had alles uitgezocht en goed uitgelegd. Sinds een paar weken slik ik de supplementen die ik bij Manon besteld heb en merk dat het steeds beter gaat. Wat heel fijn is dat je via de app ook vragen kunt stellen en dat deze snel beantwoord worden. Positieve ervaring en zeker een aanrader!

Kimberly de Beer
2 maanden geleden

Ik heb onlangs een EMB-test afgenomen bij Manon. De verdiepende informatie en persoonlijke toelichting van Manon op het uitgebreide rapport hielpen me om ‘de puzzel te leggen’. Ook heb ik bij haar supplementen besteld die zij mij heeft geadviseerd met nog wat boeken over glutenvrij diëten. Manon is ook nog heel erg betrokken en vraagt regelmatig hoe het met me gaat.
Dus als je op zoek bent naar iemand met vakkundige expertise, met persoonlijke aandacht voor jou en die vanuit een meer holistische benadering naar jouw gezondheid kijkt, is Vers Foodcoaching zeker een aanrader!

Suzan Timmermans
5 maanden geleden

Manon heeft mij super fijn geholpen. Klachten waar ik al jaren mee rond loop en niet wist waar ze vandaan komen wist Manon te onderzoeken en een plan te schrijven wat mij heeft geholpen. Hierdoor voel ik me lichamelijk veel fitter, geen op geblazen buik of misselijk meer na het eten, afgevallen en een leefstijl waar ik mezelf prettig bij voel. Manon zat tijdens mijn traject in Zuid Afrika maar dut is geen hinder geweest.